Message Limit
Infamous E
World-Renowned Gangster
Prime

Status:
Offline

Posts:
2,109

Threads:
208

Joined:
Aug 2015

Trade Count:
126
  
1

Reputation:
96

Credits:

Likes received:


PrimeConfirmed SellerBusinessman

Deal With Caution
#1
Message Limit
Cant type more than 500 words in one message...

[Image: cm5W3hiDReaKVnG2VnasyA.png]



So why not split the message? Besides the fact that it's constant headache, there's also this shit to deal with too:

[Image: cV1GVIxzQfKeuEKnHM02AA.png]






I suppose this was put in place to stop spammers from slowing down the servers and what-not, but is it really necessary for our community? Is there that much of a danger with the PM system that the members have to be inconvenienced with small things like this?
09-09-2017, 04:20 PM
Find   Reply
Members Only
CIA
Super Moderators

Status:
Offline

Posts:
4,312

Threads:
83

Joined:
Dec 2011

Trade Count:
29
  
0

Reputation:
264

Credits:

Likes received:


VeteranOld SchoolSocial EngineerHelperPrimeContributorStaffConfirmed SellerBusinessmanDonatorBitcoinageCrackerGFX Artist2KBRAVE KNIGHT

#2
RE: Message Limit
@Jon Snow
[Image: fO47EW.gif]
09-09-2017, 11:24 PM
Find   Reply
Jon Snow
Administrators
Administrators

Status:
Offline

Posts:
1,097

Threads:
71

Joined:
Mar 2013

Trade Count:
10
  
0

Reputation:
408

Credits:

Likes received:


Staff

#3
RE: Message Limit
Just set it to 1k.
[Image: 5uwQBp8.png]
(This post was last modified: 11-10-2017, 05:08 PM by Jon Snow.)
Likes:
Infamous E likes this post
11-10-2017, 05:08 PM
Find   Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)